PROJECTBEGELEIDING

U hoeft zich nergens druk over te maken. Met voldoende kennis en ervaring in huis, regelen we voor u de planning, coördinatie, uitvoering en controle.

Vanaf de plannen en ideeën voor bijvoorbeeld een verbouwing of een renovatie, wordt een proces opgestart waarbij meerdere partijen betrokken zijn. De klant staat in dit proces altijd centraal. Intensieve projectbegeleiding is noodzakelijk om het project binnen een de afgesproken tijd en binnen beschikbare budget te realiseren, met de juiste kwaliteitseisen.

Koele Design heeft uitgebreide ervaring met het tot een goed einde brengen van verschillende soorten projecten van ideeënfase tot oplevering en nazorg. Gedurende het gehele proces sturen wij partijen aan en bewaken wij de planning, kosten, kwaliteit. Wij zorgen voor tijdige en juiste informatie en regelen de organisatie van het project. Goede communicatie met alle partijen is van cruciaal belang. Koele Design is de verbindende factor in uw project. U hoeft niets meer te doen, behalve genieten van het resultaat.

ONTWERP & REALISATIE

Is het tijd voor extra woongenot, bijvoorbeeld door extra kasruimte of luxere slaapkamers? Koele Design levert meubels op maat en passend bij uw persoonlijke stijl.

Wij zien de mogelijkheden die uw huis heeft. Met slimme oplossingen voor kasten en andere meubels geven wij uw woning meer comfort. Koele Design geeft origineel advies over het optimaal gebruiken van de ruimte in uw huis. Daarbij houden we rekening met schuine vlakken, ronde hoeken, doorgangen en andere bouwtechnische uitdagingen die uw huis te bieden heeft.

 

Koele Design geeft u extra woongenot. Dat doen wij door stijlvolle vormgeving te combineren met praktische oplossingen. Denk aan: kasten, keukens, ombouw- en inbouw oplossingen. 

Alle meubel- en interieurstukken worden zowel machinaal als met de hand door ons gefabriceerd. Ook het afleveren en monteren van de producten verzorgen wij volledig in eigen beheer. Hierdoor leveren wij stipt, volgens afspraak en foutloos. Onze vakbekwame mensen dragen met slimme installatie en montage bij aan uw wooncomfort.